Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Helseforetak

Tannlegeregnskap - uten dobbeltarbeid

ADM-Senteret har spesialkompetanse med regnskap for leger, tannleger og fysioterapeuter. For tannleger benytter vi egen programvare som overfører datagrunnlag for pasientinntekter direkte fra OPUS Dental pasientsystem til regnskapet.

Banktransaksjoner oppdateres automatisk

Datafiler fra nettbanken kjøres rett inn i regnskapet. Bokrøringsforskriftene krever at regnskapet speiler alle transaksjoner som er utført i bank. Vi unngår dobbeltarbeid ved å ha en elektronisk bro mellom banken og regnskapet for tannlegene / legene.
OBS: ADM-Senteret anbefaler bruk av betalingsterminal for helseforetak.

Lønnsavregning

Alle ansatte skal ha lønnsslipp og lønnsutbetaling via bank. Derfor er det viktig at regnskapsfører lager og sender ut lønnsavregning og sørger for oppdatering til myndighetene. Vi har tilstrekkelig erfaring for å si at dette gjøres best og mest effektivt av oss - selv om det bare er én ansatt tannhelsepleier i enmannsforetak.

Inngående fakturaer

I regnskapet er det ikke nok med en bankkvittering for betalte leverandører. Det må også være fakturaer som dokumenterer leverandør og varespesifikasjon. Når inntektene strømmer rett inn i regnskapet fra Opus Dental, bankbevegelsene på firmakontoen oppdateres elektronisk til hovedbok, mangler det bare fakturaer og kvitteringer fra forretningskjøp eller nettvarehus. Dette må fremdeles leveres til regnskapsfører, men legg det bare inn i en e post - så har vi det.

Ryddig levering av regnskapsmaterialet

For regnskapsfører er det viktig at alle input - opplysninger kommer strukrurert og på en avtalt måte. Disse prosessene blir langt bedre ivaretatt om kundene følger en nærmere beskrevet prosedyre. Måten innlevering foregår på kan gjerne variere fra kunde til kunde, men vi ønsker at det skjer på avtalt måte.

ADM-Senteret: Tannlegeregnskap til fast pris

ADM-Senteret kan tilby fast pris på regnkapsføring, årsoppgjør og selvangivelse for tannleger som bruker OPUS Dental. De rasjonelle løsningen som ligger innarbeidet, gjør at vi kan tilby fast årsavgift for regnskapet. Spør oss om hva det koster for deg!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn