Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Autorisert Regnskapsfører

ADM AS - Mer enn regnskap

Vi er et autorisert regnskapsførerselskap som utfører de fleste typer av regnskapstjenester og økonomisk administrasjon. For våre kunder jobber vi både tradisjonelt med papirbilag, men vi ønsker mer og mer av vårt grunnlagsmateriale som elektronisk leverte filer. Dette er skannet eller lastet ned og klart til videre automatisk behandling hos oss.

I tillegg til å levere regnskaps- og remitteringstjenester, lønningsarbeid, årsoppgjør eller fakturahjelp, leverer vi også et vidt spekter av konsulenttjenester innen økonomi.og adminiatrasjon. Skal du starte et AS eller lurer på om firmabil kan være et alternativ? Vi har som regel svaret og et godt råd! Se også eget avsnitt for "Firmaetablering" under informasjonssider og tips fra meny øverst på siden. Eller send inn spørsmål via kontaktskjema.

For mer informasjon og konkrete spørsmål om hva ADM AS kan gjøre for deg, kontakt autorisert regnskapsfører Siri Bjørgulfsen på tlf: 91 20 30 40, epost: adm@adm.no eller fyll inn kontaktopplysninger på Kontaktskjema.

'25 år erfarenhet med økonomisk administrasjon

ADM-Senteret har to 2 autoriserte regnskapsførere og 2 erfarne regnskapskonsulenter. Dette gir våre kunder nærhet til dem som jobber med regnskapet deres, og kontakten blir direkte.
Vi har drevet med økonomisk administrasjon i over 25 år, og har kunder fra hele østlandsområdet. Avstand blir mindre aktuelt etterhvert som elektronisk komunikasjon erstatter tidligere reiser.

Erfaring fra forskjellige bransjer

Med erfaring fra forskjellige bransjer, står vi sterkt til å behandle regnskap. Som spesialområde har vi satset på de "liberale yrker" som tannleger, leger, advokater, og kunstnere. se "Helseforetak" under Våre tjenster

Vi har i flere år levert ALLE selvangivelser og årsoppgjør til Regnskapsregisteret  via www.altinn.no. Det er mange år siden vi leverte den siste momsoppgaven på papir!

Overføring skjer via nett, og andre bilag kan også leveres til regnskapsfører via e post. Se gjerne: ScanningOgEpostleveringAvBilag

Vi har ingen bindinger til revisorer, og samarbeider med den revisor du har eller ønsker. Vi er medlem av "Regnskap Norge" - tidligere Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening.

Vi er underlagt Finanstilsynet for kontroll av vår virksomhet. Vi er stadig oppdatert faglig ved for eksempel kursdeltagelse. Vår godkjenning ble sist fornyet i 2015. Siri Bjørgulfsen er daglig leder og autorisert regnskapsfører. Torolf Arntsen er autorisert regnskapsfører. Anita Røst-Larsen og Xiaohong Thus er erfarne regnskapsmedarbeidere.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn